Familie Freiwald

Familie Freiwald Kerstcircus Nijmegen 2010-2011.

Olifanten, zebra's, struisvogels, paarden, kamelen, lama's, reptielen, het is slechts een greep uit de dieren waarmee de familie Freiwald werkt of gewerkt heeft. Jarenlang trokken zij met hun 'ark van Noach' door Europa en schitterden bij verschillende vooraanstaande circussen. Afgelopen jaar gingen zij voor het eerst met hun eigen circus op tournee. In Nederland, want in Nederland maakten zij meer circuskilometers dan in hun thuisland Duitsland.

Dit jaar presenteert de Familie Freiwald u Buba, de bekendste olifant van Nederland, een vrijheidsdressuur van lama's, lieve boerderijdieren en nog veel meer vertederende acts.

Anita Joo

Anita Joo Kerstcircus Nijmegen 2010-2011.

Hoog onder de circuskoepel is de favoriete plek van de Hongaarse Anita Joo. Schitteren in de doeken of aan de luchtring. Acts van poëtische schoonheid.

Timmy Sperlich

Timmy Sperlich Kerstcircus Nijmegen 2010-2011

Veel mensen hebben al moeite om op een stoeprand hun evenwicht te bewaren. Kunt u zich voorstellen hoe het is om op een toren van verschillende gevaarlijk rollende cilinders te klimmen? Dagelijkse kost voor Timmy Sperlich, een ware kunstenaar op de rola rola.

Mario Sperlich

Mario Sperlich Kerstcircus Nijmegen 2010-2011

Mario Sperlich danst over de draad alsof hij op de grond staat. Salto's voor en achterwaarts draait hij zonder moeite. Geniet van Spaans temperament.

Clown Erico

Clown Erico Kerstcircus Nijmegen 2010-2011.

Lachen is gezond. Clown Erico geeft het hele publiek dan ook een volle dosis Vitamine L van Lachen. Een sympathieke clown die zowel jong als oud aan het lachen weet te krijgen.

Matthias Sperlich

Matthias Sperlich Kerstcircus Nijmegen 2010-2011

Keulen, ringen en ballen vliegen door de lucht. Matthias Sperlich is in the house! Deze tempojongleur verbluft met zijn kunnen. Trefzeker belanden alle objecten die hij in de lucht werpt weer in zijn handen.

Charlene Sperlich

Charlene Sperlich Kerstcircus Nijmegen 2010-2011

Jong, charmant en een stem waar je U tegen zegt. Net al zoveel jonge meiden vindt ze het heerlijk om te zingen en om te dromen van een carrière. Charlene heeft zoveel talent dat we geen moment aarzelden toen zij vroeg of ze tijdens de show bepaalde acts zingend mocht begeleiden. Geniet van dit jonge zangtalent!

Acrobaten anno 1900

Acrobaten anno 1900 Kerstcircus Nijmegen 2010-2011

Alsof we even terug zijn in de tijd. Acrobatiek anno 1900; de goede ouwe tijd waarin kracht; charme en elegance nog plicht waren. Hoewel; dankzij de nodig humor valt er ook flink te lachen.