Di Lello Clowns

Di Lello Clowns Kerstcircus Nijmegen 2015-2016

Comedy en hilariteit presenteren de Di Lello Clowns. In heel Europa waren ze al te zien, o.a.  in Noorwegen, Finland. Daarnaast bij Circus Maximum in Frankrijk en op het Festival du Mureau. Met hun acts wonnen ze bij Noord-Hollands Wintercircus de publieksprijs en de 1e prijs bij Kerstcircus Sittard. Hun muzikale comedy is gebaseerd op de autoriteit en de underdog, typische klassieke clownerie!  

Familie Freiwald

Tableau de la troupe Kerstcircus Nijmegen 2015-2016

Schitterende witte hengsten betreden de piste. Een klassiek circusbeeld par excellence, de vrijheidsdressuur van Monika Freiwald. Werkelijk uniek is het optreden van drie generaties in één nummer: Monica, Natascha en Jennifer Freiwald laten te paard een prachtige Spaanse hogeschool dressuur zien. Jong en oud, en zeker de paardensportliefhebber zullen genieten.

 

Mitchel Drost

Jonglage zal verzorgd worden door de 14 jarige sensatie uit Holland´s got Talent : Mitchel Drost! Na zijn succes in de TV-show, heeft hij onder andere opgetreden in Kerstcircus Tilburg en bij Circus Freiwald. Met hippe muziek en boeiende variatie presenteert hij tempo-jonglage om bij te smelten.

Kamelen

Uniek om te zien, indianen die rijdend op kamelen de piste betreden. Geniet van grote dieren die een hart voor kleine meiden hebben.

Boerderijdieren

Monika Freiwald presenteert een dressuur van lieve boerderijdieren. U zult versteld staan hoe intelligent deze dieren zijn.

Marita Kendler Antipode

Marita Kendler Antipode Kerstcircus Nijmegen 2015-2016

Met gratie en ritme presenteerde Marita Kendler bij o.a. Varieté et cetera en Circus Vegas voetjonglage op Afrikaanse stijl.