Veel gestelde vragen

Wij proberen zo duidelijk mogelijk te zijn en zo veel mogelijk informatie via onze website te geven. Soms blijken mensen toch nog een vraag te hebben. Hieronder de meest gestelde vragen en hun antwoorden.

- Wij willen wel echt circus met dieren zien. Hebben jullie ook dieren in de show?

Ja; zoals u op de foto's op onze homepage al kunt zien hebben wij ook dieren. Onze olifantendame Buba treedt niet op en is ook niet toegankelijk voor het publiek. Onze zebra's zijn al sinds december 2015 officieel aangemeld als huisdier. Een circus mag een zebra niet laten optreden, maar iedereen met een beetje ruimte mag wel een zebra als huisdier houden.

- Hoe kom ik bij het Kerstcircus Nijmegen?

Wij adviseren mensen om het openbaar vervoer te komen. Alle informatie voor uw bezoek kunt u HIER vinden.

- Mag ik fotograferen of filmen tijdens de show?

Fotograferen alleen zonder flitslicht of een mobiele telefoon te gebruiken. Filmen tijdens de show is vanwege het auteursrecht van de artiesten niet toegestaan. 

- Hebben jullie ook rolstoelplaatsen?

Ja; maar slechts een beperkt aantal. Wij raden u aan rolstoelplaatsen uitsluitend telefonisch te reserveren. Zo komen u en wij niet voor eventuele onaangename verrassingen te staan. Rolstoelplaatsen die niet van tevoren gemeld zijn; kan de toegang ontzegd worden op last van de brandweer ivm het vrijhouden van vluchtwegen.

- Welke plaatsen zijn het best voor mensen die slecht ter been zijn?

De Logeplaatsen zijn "gelijkvloers" en zonder trappen of treden te bereiken. Let op. In het tentcomplex op de Goffertweide hebben wij het gras bedekt met een laag houtschors om kuilen weg te werken en bij regen iedereen droge voeten te laten houden. Dit loopt voor sommige mensen wel iets zwaarder. 

- Hebben jullie elk jaar een nieuw programma?

Ja; elk jaar stellen wij een compleet nieuw programma samen dat exclusief in Nijmegen te zien is en verder nergens anders ter wereld.