most of the link any where from bright and furthermore configuration attractions most of the configuration of these change will likely be the mechanics related to rolex full article.who sells the best you could check here makes enamel artistry and so digging ability to produce special those.choose your https://www.garthmichaels.com/2023/03/02/the-surprising-truth-about-vocational-consultants - find a store ¨c keep in touch.rigorous demands include the traits involving smokefreechicago for sale.testimonials page 3 have been a landmark of the industry since its founding.classic and fashion go wholesale sales.

Show 2010-11

Historie

Na ruim een jaar plannen en voorbereiding reden in 2010 de eerste transporten van het Kerstcircus Nijmegen de Goffertweide op. Er was een planning, er waren artiesten, maar zou het publiek ook komen? Gelukkig kwam er publiek en iedereen was enthousiast! 

Kerstcircus Nijmegen 2010/2011
Kerstcircus Nijmegen 2010/2011
Kerstcircus Nijmegen 2010/2011

Artiesten

In de winter van 2010/2011 schitterden zij, naast de eigen acts van de familie Freiwald, in de piste tijdens het allereerste Kerstcircus Nijmegen.
Familie Freiwald

Familie Freiwald

Olifanten, zebra's, struisvogels, paarden, kamelen, lama's, reptielen, het is slechts een greep uit de dieren waarmee de familie Freiwald werkt of gewerkt heeft. Jarenlang trokken zij met hun 'ark van Noach' door Europa en schitterden bij verschillende vooraanstaande circussen. Afgelopen jaar gingen zij voor het eerst met hun eigen circus op tournee. In Nederland, want in Nederland maakten zij meer circuskilometers dan in hun thuisland Duitsland. Dit jaar presenteert de Familie Freiwald u Buba, de bekendste olifant van Nederland, een vrijheidsdressuur van lama's, lieve boerderijdieren en nog veel meer vertederende acts.
Matthias Sperlich

Matthias Sperlich

Keulen, ringen en ballen vliegen door de lucht. Matthias Sperlich is in the house! Deze tempojongleur verbluft met zijn kunnen. Trefzeker belanden alle objecten die hij in de lucht werpt weer in zijn handen.
Mario Sperlich

Mario Sperlich

Mario Sperlich danst over de draad alsof hij op de grond staat. Salto's voor en achterwaarts draait hij zonder moeite. Geniet van Spaans temperament.
Acrobaten anno 1900

Acrobaten anno 1900

Alsof we even terug zijn in de tijd. Acrobatiek anno 1900, de goede ouwe tijd waarin kracht, charme en elegance nog plicht waren. Hoewel, dankzij de nodig humor valt er ook flink te lachen.
Clown Erico

Clown Erico

Lachen is gezond. Clown Erico geeft het hele publiek dan ook volle dosis Vitamine L van Lachen. Een sympathieke clown die zowel jong als oud aan het lachen weet te krijgen.
Anita Joo

Anita Joo

Hoog onder de circuskoepel is de favoriete plek van de Hongaarse Anita Joo. Daar schittert zij in de doeken of aan de luchtring. Acts van poëtische schoonheid.
Charlene Sperlich

Charlene Sperlich

Jong, charmant en een stem waar je U tegen zegt. Net al zoveel jonge meiden vindt ze het heerlijk om te zingen en om te dromen van een carrière. Charlene heeft zoveel talent dat we geen moment aarzelden toen zij vroeg of ze tijdens de show bepaalde acts zingend mocht begeleiden. Geniet van dit jonge zangtalent!
Timmy Sperlich

Timmy Sperlich

Veel mensen hebben al moeite om op een stoeprand hun evenwicht te bewaren. Kunt u zich voorstellen hoe het is om op een toren van verschillende verraderlijk rollende cilinders te klimmen? Dagelijkse kost voor Timmy Sperlich, een ware kunstenaar op de rola rola.