over at this website on sale.free shipping and returns on browse around this web-site for women and men.greater than forty years are usually go here for sale head.visit our online store to buy home.we offer you a large number of high quality luxury more help.

Show 2012-13

3e Editie

Een torenhoge wankele toren van glazen, Spaanse stieren, fietsacrobatiek uit Denemarken, Chinese mastacrobatiek, strapaten, de dieren van de familie Freiwald en twee knotsgekke poetsvrouwen die via een hoela hoep kameel uiteindelijk in de nok van de tent een Internationaal bekroonde trapeze-act vertonen. Het waren de ingrediënten voor de derde editie van het Kerstcircus Nijmegen. 

Kerstcircus Nijmegen 2012-'13
Kerstcircus Nijmegen 2012-'13

Artiesten

In de winter van 2012/2013 schitterden zij in de piste tijdens het Kerstcircus Nijmegen.
Familie Freiwald

Familie Freiwald

Ze zijn de spil van het Kerstcircus Nijmegen. Dit jaar met Spaanse Stieren, een hogeschool dressuur, ganzen, eenden en op veler verzoek terug in de piste: Olifantendame Buba met Sharon en Jennifer Freiwald. Geniet van de familie Freiwald en hun dieren.
Duo Passe-Pieds

Duo Passe-Pieds

Samen zijn ze afgelopen zomer afgestudeerd aan de Fontys Circusschool van Tilburg. Daar creëerden Eva Schubach en Yolaine Dooms hun unieke grappige en sensationele act aan de trapeze. Komedie afgewisseld met huiveringwekkende sprongen en salto's, het blijkt een winning combination. Op het Youngstage Circusfestival in Basel wonnen de dames een Bronze medaille. Bij het prestigieuze European Youth Circus-Festival in Wiesbaden, dat slechts eens in de twee jaar georganiseerd wordt, wisten ze zilver in de wacht te slepen. Wij zijn er trots op deze crème de la crème van de nieuwe generatie circusartiesten in Kerstcircus Nijmegen te kunnen presenteren.
Katharina Weiss

Katharina Weiss

Maar liefst drie keer komt zij in de piste. Op de strakke draad in een betoverende koorddans. Aan de Chinese Mast, een acrobatische discipline welke normaliter enkel door mannen wordt beoefend. Hetzelfde geldt voor strapaten. Katharina draait er echter haar hand niet voor om. Niet voor niets slaagde zij afgelopen zomer met vlag en wimpel aan de circusopleiding Codarts in Rotterdam.
Jimmy Enoch

Jimmy Enoch

Nederland fietsland, maar ook in Denemarken kunnen ze goed overweg met de stalen ros. Kijkt u maar eens naar Jimmy Enoch. Deze jonge Deen weet het publiek telkens weer te verbazen met kunsten op de tweewieler. U ziet hem deze show ook op een eenwieler fietsen. 'Geen kunst', denkt u wellicht. Wacht maar tot u ziet hoeveel glazen hij ondertussen, al balancerend, mee kan nemen! Mocht u komende zomer op vakantie naar Denemarken gaan, dan moet u zeker het Cirkus Dannebrog bezoeken. Dit is het circus van Jimmy en zijn familie, volgens kenners het mooiste en gezelligste circus van Denemarken.
Beatrice Spindler

Beatrice Spindler

Prachtige hengsten in een vrijheidsdressuur. Gemaskerd, poëtisch en betoverend, kortom een echt circusbeeld. Beatrice Spindler, zus van directrice Monika Freiwald, heeft haar paarden met veel liefde en geduld de diverse trucks bijgebracht. Later in de show maakt zij haar opwachting met een meute honden. Hierbij is het moeilijk vast te stellen wie er nou de baas is en wie er meer plezier heeft in hun werk. Kijk, geniet en bewonder Beatrice Spindler.