Show 2013-14

4e Editie

De vierde editie van Kerstcircus Nijmegen presenteerde een klassiek circusprogramma. Clowns van Cirque du Soleil, Hogeschool dressuur in Rock stijl, een drievoudige cloudswing, Buba, wipplankacrobaten uit Hongarije, Roemeense krachtpatsers en Tsjechische jongleurs. De jonge generatie Freiwald stoof door de piste op kamelen. Uiteraard ontbrak ook Buba en haar Afrikaanse vrienden niet. 

Kerstcircus Nijmegen 2013-2014
Kerstcircus Nijmegen 2013-2014

Artiesten

In de winter van 2013/2014 waren de volgende artiesten te zien tijdens het Kerstcircus Nijmegen.
Familie Freiwald

Familie Freiwald

Uniek om te zien, indianen die rijdend op kamelen de piste betreden. Geniet van grote dieren die hart voor kleine meiden hebben.
Duo Acrobalance

Duo Acrobalance

Gezien in het Roemeense Staatscircus, een unieke act van de nieuwe generatie circus. Dit duo vertoont handstandkunsten op hoog niveau.
Rock Hogeschool

Rock Hogeschool

Vaak rijden rockers op Harleys, bij ons rijden ze op paarden! Een fantastische act waar kracht, controle en samenwerking te bewonderen is.
Duo Sebastian

Duo Sebastian

De wipplank is een artistieke specialiteit uit Hongarije. Met Hongaars temperament presenteert Duo Sebastian sprongen en pirouettes en wipt zich daarmee in de harten van de toeschouwers. U zult extatisch elke sprong meebeleven.
Saar Rombouts

Saar Rombouts

Net als in eerder edities presenteren wij jong talent van eigen bodem. Met de triple cloudswing was Saar o.a. te zien in de halve finale van "Holland's Got Talent".
Buba goes Africa

Buba goes Africa

De ster van het circus, olifantendame Buba, treedt dit jaar samen met haar vrienden de zebra's voor het voetlicht. Geniet van deze Afrikaanse kameraden. Echt naar Afrika gaan zou deze olifantendame nooit willen. Ze vindt het maar wat heerlijk om als een echte diva op haar wenken bediend te worden door haar personal assistent Lutz Freiwald.
Seraina Imholz

Seraina Imholz

Deze alleskunner uit Zwitserland schittert met verschillende disciplines. Zo boeit ze een ieder met haar moderne tissue-act en met haar hoepels!
Paarden & Zebra's

Paarden & Zebra's

Paarden en zebra's betreden samen de piste in een vrijheidsdressuur. Gedresseerd en gepresenteerd door Monika Freiwald.
Clown Euginio

Clown Euginio

Na het beroemde droomtheater en Cirque du Soleil schittert clown Eugenio dit jaar bij ons, een écht circus. Hij zorgt voor sfeer en vermaak met zijn kunsten en comedy.
Erika Bebrauskaite

Erika Bebrauskaite

Hoog boven de piste is ze te bewonderen aan de trapeze! Een spannende act zonder net.
Karl Navratil

Karl Navratil

Je ziet ze letterlijk vliegen. Karl Navratil voert een klassieke circus jonglage act op.
Duo Navratil

Duo Navratil

Spanning en evenwichtskunsten tot in de nok van het circus op de perche.