a customs this offers a goal is actually a cheap use this link.why not try these out quality should make a genuine brand watch last you a lifetime.each of the these details for sale is a master masterpiece.luxury click is invariably headed by fine quality.

Show 2014-15

5e Editie

Deze winter viert Kerstcircus Nijmegen haar 5-jarig jubileum!

Vijf jaar terug werd voor het eerst ons verwarmde tentencomplex opgebouwd in het Goffertpark.
Vijf jaar lang kijken wij uit naar de wintermaanden, om Kerst en Oud & Nieuw in onze tweede thuishaven Nijmegen te vieren.
Vijf jaar lang komen diverse trouwe bezoekers al elk jaar terug om te genieten van ouderwets gezellig, onvervalst circusvermaak.
Vijf jaar lang reisden artiesten vanuit alle windstreken naar Nijmegen om u te vermaken.
Vijf jaar lang Kerstcircus Nijmegen moet gevierd worden. Viert u mee? We hopen u snel (terug) te zien!

 

Het eerste jubileum van het Kerstcircus Nijmegen, een feest van herkenning en uiteraard enkele nieuwe gezichten. Clown Pom Pom maakte voor zijn Nederlandse debuut, Tobit en Jasmijn veroverden de harten van het publiek met hun romantische droomvlucht. Mr Jumping werkte op de lachspieren en Fatima verblufte met haar salontijgers. Voor het eerst was vrijwel de complete familie Freiwald tegelijkertijd in de piste te bewonderen, de dieren zijn deel van de familie en zij kwamen voor het voetlicht in een Grand Tableau Exotique. 

Kerstcircus Nijmegen 2014-2015
Kerstcircus Nijmegen 2014-2015

Artiesten

In de winter van 2014/2015 waren de volgende artiesten te zien in het 5-jarig jubileumprogramma van het Kerstcircus Nijmegen.
Andrea & Jasmijn

Andrea & Jasmijn

Waar andere luchtacrobaten in de doeken klimmen vonden Andrea en Jasmijn het tijd voor wat anders. Ze kozen voor een net dat tot hoog onder de circuskoepel hangt om daarin hun kunsten te tonen. Lef, kracht, uithoudingsvermogen en flinke portie training gaan aan deze act vooraf.
Boerderijdieren

Boerderijdieren

Monika Freiwald presenteert een gloednieuwe dressuur van lieve boerderijdieren. U zult zien hoe intelligent deze dieren wel niet zijn.
Rein de Kok

Rein de Kok

Al van jongs af aan was het duidelijk dat Rein dol was op het circus. Ook was het duidelijk dat school en leren niet zijn favorieten bezigheden waren, het enige leuke aan school was dat hij er op zijn eenwieler naar toe kon rijden. Tot Rein werd aangenomen op de "Academy for Circus and Performance Arts" in Tilburg een van de twee HBO circusopleidingen van Nederland. Hier studeerde hij verschillende circuskunsten, maar was vooral vier jaar lang bezig om niet verstrikt te raken in het slappe koord. In 2013 studeerde Rein af met een act waarin hij humor centraal staat, maar vergis u niet er is vooral veel kunnen voor nodig om alles er zo makkelijk uit te laten zien.
Daniel Hasler

Daniel Hasler

Jongleren moet je jong leren. Dat deed Daniel. Toen hij een aantal jaar terug bij ons in Nijmegen optrad toonde hij alleen zijn eenwieler act, bij ons jubileum laat hij ook zijn jongleerkunsten zien. Ballen, keulen, ringen, er vliegt vanalles door de lucht en toch weet hij het weer op het goede moment op te vangen.
Vrijheidsdressuur

Vrijheidsdressuur

Schitterende witte hengsten betreden de piste. Een klassiek circusbeeld par excellence, de vrijheidsdressuur van Monika Freiwald.
Strange Birds

Strange Birds

De gouwe ouwe "Flapper Years" herleven even als Duo Strange Birds de piste betreedt. Deze dames tonen op en top duo acrobatiek, maar wel op hoge hakken!
Le Grand Tableau Exotique

Le Grand Tableau Exotique

Kamelen, zebra's, lama's en onze grote diva Buba betreden de piste in een groot tableau van exotische dieren. De familie Freiwald presenteert u deze unieke combinatie aan dieren en laat u zien wat je dieren met veel liefde en geduld bij kan brengen.
Clown Pom Pom

Clown Pom Pom

Hij is één van de grootste lachsensaties in Duitsland: Clown Pom Pom. Voor het eerst komt hij naar Nederland, wij zijn er trots op Nijmegen als eerste deze humorkunstenaar voor te stellen.
Mr Jumping

Mr Jumping

Neem een ietwat aangeschoten man en een trampoline. Het resultaat is verbluffend en komisch tegelijkertijd. Uit Hongarije Mr. Jumping!
Salontijgers

Salontijgers

Katten, in veel Nederlandse huishoudens lopen deze salontijgers rond. Ze staan erom bekend zeer eigenzinnig te zijn en vooral hun eigen wil door te zetten. Dus om ze te trainen moet je net als bij hun grote neven en nichten uit de jungle heel veel paaien met lekkere hapjes. Geniet van Miss Fatimaa0en haar salontijgers!
Tobit & Jasmijn

Tobit & Jasmijn

Hoog onder de circuskoepel lijken twee mensen samen door de lucht te zweven. Terwijl zij door de lucht lopen nemen zij u mee op een romantische reis. De Nederlandse Tobit & Jasmijn.
Centner's Unicycle Act

Centner's Unicycle Act

Welke act van de afgelopen vijf jaar vond u nou het best? Naast alle dierenacts, kwam er toch steeds één act naar voren die erg veel indruk gemaakt heeft: de eenwielers van Daniel. We bouwen dit jubileumjaar een feestje en dus hebben we deze sympathieke Engelsman meteen weer geboekt. Zijn eenwieleract zal een feest der herkenning zijn, maar hij presenteert dit jaar ook een temporijke jonglage.