Show 2015-16

6e Editie

Kerst… een tijd voor bezinning en familie. Een tijd om terug te kijken én om vooruit te kijken. Voor ons als circusfamilie is betekend de kerst terug naar “huis”, terug naar Nijmegen.

Wij verheugen ons erop in de winter van 2015-2016 voor de 6e keer ons Nijmeegse publiek een gloednieuwe circusvoorstelling te presenteren. Zoals elk jaar in échte gezellige kerstsfeer in een heerlijk verwarmd tentencomplexKomt dat zien! Komt genieten met de hele familie.

Kerstcircus Nijmegen 2015-2016

Artiesten

Tableau de la troupe Kerstcircus Nijmegen 2015-2016
In de winter van 2015/2016 waren de volgende artiesten te zien in het Kerstcircus Nijmegen.

Di Lello Clowns

Comedy en hilariteit presenteren de Di Lello Clowns. In heel Europa waren ze al te zien, o.a. in Noorwegen, Finland. Daarnaast bij Circus Maximum in Frankrijk en op het Festival du Mureau. Met hun acts wonnen ze bij Noord-Hollands Wintercircus de publieksprijs en de 1e prijs bij Kerstcircus Sittard. Hun muzikale comedy is gebaseerd op de autoriteit en de underdog, typische klassieke clownerie!

Familie Freiwald

Schitterende witte hengsten betreden de piste. Een klassiek circusbeeld par excellence, de vrijheidsdressuur van Monika Freiwald. Werkelijk uniek is het optreden van drie generaties in één nummer: Monica, Natascha en Jennifer Freiwald laten te paard een prachtige Spaanse hogeschool dressuur zien. Jong en oud, en zeker de paardensportliefhebber zullen genieten.

Boerderijdieren

Monika Freiwald presenteert een dressuur van lieve boerderijdieren. U zult versteld staan hoe intelligent deze dieren zijn.

Beauty and the Beast

Mitchel Drost

Jonglage zal verzorgd worden door de 14 jarige sensatie uit Holland´s got Talent : Mitchel Drost! Na zijn succes in de TV-show, heeft hij onder andere opgetreden in Kerstcircus Tilburg en bij Circus Freiwald. Met hippe muziek en boeiende variatie presenteert hij tempo-jonglage om bij te smelten.

Marita Kendler

Met gratie en ritme presenteerde Marita Kendler bij o.a. Varieté et cetera en Circus Vegas voetjonglage op Afrikaanse stijl.

Geraldine Spindler

Kamelen

Uniek om te zien, indianen die rijdend op kamelen de piste betreden. Geniet van grote dieren die een hart voor kleine meiden hebben.