Show 2018-20192018-11-19T13:21:20+00:00

Kerstcircus Nijmegen

Het gezelligste kerstcircus in Gelderland. 

Circusfamilie Freiwald ook dit jaar weer producent Kerstcircus Nijmegen!

Inmiddels niet meer weg te denken rond de feestdagen: het Kerstcircus Nijmegen. 
Wederom een geheel nieuwe show, speciaal voor u samengesteld: een ruim twee uur durende show van internationale allure, vol spanning en sensatie, humor en uiteraard onze prachtige dieren, dit jaar aan u gepresenteerd door onze eigen spreekstalmeester Natascha Freiwald 

Dames en heren, Hooggeëerd publiek: de familie Freiwald heet u voor de negende maal van harte welkom in Kerstcircus Nijmegen!  

Cheyenne en Jason Sperlich 

Tonen hun kunsten op grote hoogte. Met speciale en moderne luchtacrobatiek zullen zij u zeker versteld doen staan. 

Anastasia Rogall 

Zo flexibel als elastiek en zo lenig als een slang: Anastasia zal zich voor u in allerlei onmogelijke bochten wringen. Zij combineert de elementen water, lucht en aarde… 

Sidney Balder 

Een clown van internationale allure. Reeds over de hele wereld, in grote shows als het Circusfestival  van Enschede en Cirque d’Hiver BouglioneNanterre prod. heeft hij al menig publiek laten schateren  van het lachen. Wij zijn er dan ook trots op hem in Kerstcircus Nijmegen te mogen ontvangen: 

Duo Szeibe

Glasbalans op hoog niveau. 

Duo Jazz Dogs 

Laat u zien dat ook honden ware artiesten zijn.  Jan en Violette. Presenteren u dansende borden, waarbij zij uw hulp hard nodig zullen hebben! 

Iryna en Seweryn Szeibe 

Met kubusjonglage. 

Onze eigen Sharon Freiwald 

Zal u voor het eerst haar nieuwe act presenteren: haar zes “kleine” vrienden, de pony’s van Kerstcircus Nijmegen. 

Familie Romanov-Wolf met jongleer- en ladderact

Vier man sterk: de familie Romanov-Wolff. Geen familie is beter op elkaar ingespeeld dan deze. Wanneer je denkt dat jongleren in je eentje al een uitdaging is, probeer het eens met een groep. Ook laten zij zien wat je nog meer met een ladder kunt behalve de ramen lappen! Teamwork is het sleutelwoord in dit gezin!

Natascha Freiwald 

Betreedt de piste niet alleen traditiegetrouw als spreekstalmeester, ook brengt zij dit jaar haar lama’s en stieren mee naar Kerstcircus Nijmegen.