Kerstcircus Nijmegen

Het gezelligste kerstcircus in Gelderland viert 10-jarig jubileum!  

Circusfamilie Freiwald ook dit jaar weer producent Kerstcircus Nijmegen.

Inmiddels niet meer weg te denken rond de feestdagen: het Kerstcircus Nijmegen. 
Wederom een geheel nieuwe show – een jubileumshow –  speciaal voor u samengesteld: een ruim twee uur durende show van internationale allure, vol spanning en sensatie, humor en uiteraard prachtige dieren, uiteraard ook dit jaar weer aan u gepresenteerd door onze eigen spreekstalmeester Natascha Freiwald 

Dames en heren, Hooggeëerd publiek: de familie Freiwald heet u voor de tiende maal van harte welkom in Kerstcircus Nijmegen!

Non Stop 

De naam zegt het al: de energie van dit clownsduo is echt onuitputtelijk. Jong, fris, hilarisch en razendsnelle humor. Traditioneel circus, met humor wat bij een 10-jarig jubileum past: het clownsduo Non Stop!

Nicolas Lagroni 

Jong, aanstormend talent. Dat is hij. Slechts 13 jaar jong en nu al verschillende engagements over de hele wereld. Jongleren moet je jong leren en deze jongleur pakt het net even anders aan, hij tilt het “stuiterballen” naar een compleet nieuw level. Laat je verbazen door de razendsnelle bewegingen. Kerstcircus Nijmegen presenteert u de ‘Benjamin’ van ons jubileum: Nicolas Lagroni!

Ievgeniia 

De prachtige Oekraïense dame Ievgeniia weet wat doorzettingsvermogen is. Zij presenteert aan u haar hoela hoeps. Onder het mom “don’t try this at home”, nou: probeert u dít maar eens na te doen!

Devid Adam 

Kracht, balans, de X-factor, charme en vooral héél veel spieren. Devid bezit het allemaal. Het circusbloed stroomt al generaties lang door zijn aderen. Met zijn spectaculaire handstandact behoort hij absoluut tot de topacts van onze jubileumshow! 

Natascha Freiwald 

Traditiegetrouw wordt onze show gepresenteerd door onze eigen Natascha Freiwald. 

Alliance Group 

De trend van de laatste tijd is natuurlijk wel de indoor trampolineparken. Maar wanneer je de volgende keer lekker gaat uitrazen op een trampoline, probeer dan deze drie mannen maar eens te evenaren! Niet alleen kunsten op de trampoline en hoog in de lucht, maar ook de “steile wand” wordt erbij betrokken. Traditioneel, modern, muzikaal en spieren waar wij alleen maar van kunnen dromen!

Irena Lagroni 

De prachtige Irena zal u betoveren met haar antipode-kunsten. Romantiek, souplesse, balans en precisie. Kortom: een fantastische aanvulling voor dit 10-jarig jubileum!  

Anton Iakubovskyi 

Een hoela hoep, maar dan net even anders: de Roue Cyr. Anton neemt je mee in een bijzondere en moderne wereld en toont waanzinnige kunsten al draaiend in een grote lichtgevende hoepel. 

Tristan Overes 

Bij een jubileumshow horen natuurlijk topacts. Maar wat heb je aan al het spektakel als je het niet kunt zien? Als kleine jongen zat hij al bij ons in het publiek en wist: ooit word ook ik artiest in deze show. En dat is hij: een ware lichtartiest. Een prachtige lichtshow met de meest moderne technieken, lasers en lampen. Laat u betoveren door deze prachtige, moderne belichting! 

Benieuwd naar meer?

Houdt deze pagina goed in de gaten, in de aanloop naar de première op 20 december zullen wij regelmatig nieuwe artiesten plaatsen! 

bestel uw online kaarten klik hier