Veel gestelde vragen

Een uur voor aanvang van de voorstelling is onze sfeervolle verwarmde foyertent geopend. De circustent gaat een half uur voor aanvang van de voorstelling open. Onze vriendelijke begeleiders brengen u naar uw plaats. Plaatsing vindt plaats op volgorde van binnenkomst binnen het door u gekozen blok. Indien u kaarten dient af te halen aan de circuskassa’s adviseren wij u om 1 uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn.

Ja zeker, kaarten kunnen telefonisch worden besteld via telefoonnummer 0900 7295 6442.

Het circus is rolstoelvriendelijk, maar het Kerstcircus Nijmegen heeft slechts een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Reserveer daarom tijdig uw tickets. Deze zijn ALLEEN verkrijgbaar via telefoonnummer 06-47419659 (alleen tijdens kantooruren). In de rubriek tickets vindt u meer informatie over het reserveren van tickets en de toegangsprijzen. Er is een een invalide toilet aanwezig

Onze show duurt circa 2 uur en 15 minuten, dat is inclusief een pauze van 20 minuten. 

Kerstcircus Nijmegen biedt een show voor jong en oud, hét familie-evenement tijdens de kerstvakantie.  

Alle tenten van het Kerstcircus Nijmegen worden heerlijk verwarmd.

Het maken van filmopnames is niet toegestaan. Fotograferen mag wel, maar dan zonder flitslicht en zonder het overige publiek en artiesten te hinderen.

Meld uw verloren voorwerp bij onze medewerkers en wij halen uw spullen weer onder de tribune vandaan, gaat u alstublieft niet zelf onder de tribune kruipen. Kerstcircus Nijmegen is niet verantwoordelijk voor verloren voorwerpen.

Op last van de brandweer (in verband met de vluchtroutes) is dit niet toegestaan.

Helaas is roken in een tentencomplex niet toegestaan.

Er zijn gediplomeerde BHV-ers aanwezig. Wanneer u hulp nodig heeft kunt u dit melden bij onze buffetten.

Ja, er zijn dames- en herentoiletten aanwezig en een invalide toilet.

bestel uw online kaarten klik hier